Kategóriák

Szállítás/Fizetés

 

Előzetes átutalás esetén:


Ha ezt a fizetési módot választja és átutalja az általunk visszaigazolt összeget az alábbi bankszámlára, kedvező áron tudjuk küldeni a megvásárolt terméket. Kérjük, hogy csak akkor utaljon, ha a megrendelés utáni automatikus visszaigazolást követően egy újabb e-mailben értesítjük arról, hogy a megrendelt terméket mikor tudjuk szállítani. Kérjük utaláskor a megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelés számát.

A rendelt termékeket az összeg beérkezését követően szállítja ki a GLS vagy az MPL futárszolgálata a megadott címre. Kisebb terjedelmű és tömegű rendelések esetében lehetőség van az ajánlott levélként történő kiszállításra is.

A GLS futárszolgálata rugalmas, a szállítás három kézbesítési kísérletet foglal magában. Már az első kézbesítési kísérlet kérhető a GLS depóvárosaiban igény szerint munkaidő után is 17 - 20 óra között. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot is. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, vagy akár személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

A szállítási költség a GLS választása esetén egységesen 1990 Ft.

50000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

 

Az MPL csomag esetében a kézbesítést a Magyar Posta futárszolgálata végzi, illetve lehetőség van MPL csomagautomatába is kérni a küldeményt. A házhoz történő kézbesítés nem időgarantált, a kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a helyi Postán 5 munkanapig vehető át a csomag.

A szállítási költség az MPL házhoz történő szállítása esetén egységesen 1990 Ft, 50000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

Csomagautomatába kézbesítés esetén a szállítási költség csak 990 Ft, 50000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

 

A kisebb, 30 g alatti rendelések esetében választható a hagyományos ajánlott levélként történő kézbesítés is, ebben az esetben a csomagot előzetes értesítés nélkül, a helyi postás kézbesíti. A kézbesítés meghiúsulása esetén a postás értesítőt hagy, és a helyi Postán vehető át a küldemény.  A szolgáltatás nem időgarantált és értéknyilvánítást, biztosítást nem tartalmaz, díjszabása a webáruház ÁFA kötelezettsége miatt nem egyezik meg a magánszemély által fizetett postai díjak összegével. 

A szállítási költség az ajánlott levél választása esetén, ha a termékek tömege nem haladja meg a 30 g-ot, 1180 Ft!

 

Bankszámlaszámunk:

12042809-01758602-00100008 (Raiffeisen Bank, Bütyökbazár Kft.)


Utánvétes csomag:


Ebben az esetben szintén a GLS szállítja ki a csomagot a megadott címre, de a vételárat a futárnak egyenlíti ki, készpénzben vagy bankkártyával a futárnál lévő mobilterminálon, amelyről bizonylatot kap. A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

A szállítás három kézbesítési kísérletet foglal magában. Már az első kézbesítési kísérlet kérhető a GLS depóvárosaiban igény szerint munkaidő után is 17 - 20 óra között. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, vagy akár személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban.

A szállítási költség ebben az esetben egységesen 2690 Ft.
50000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költség egységesen 690 Ft.

 

Utánvét választása esetén is lehetőség van MPL csomagautomatába kérni a küldeményt. A címzettet a csomag érkezéséről a Posta SMS-ben és e-mailben előzetesen értesíti, az automatából 5 munkanapig vehető át a csomag.

Csomagautomatába kézbesítés esetén a szállítási költség utánvét választásakor is csak 1590 Ft!

 

Személyesen, készpénz:


Megrendelését előzetes időpont egyeztetést követően személyesen is átveheti székhelyünkön.

Címünk:

Bütyökbazár Kft.
4320 Nagykálló, Korányi Frigyes út 14.
Tel: 06-30-3768231
 

 
 

 

Készítette: Bütyökbazár © 2024